Meerdaagse reizen

Al jaren organiseert ons Gilde met veel succes korte meerdaagse reizen van 2, 3 of 4 dagen naar bestemmingen in het niet al te verre buitenland.

Gilde-groep in Nancy (Place Stanislas)

Doorgaans worden deze reizen uitgevoerd met een luxe touringcar en een ervaren chauffeur/gastheer. Al te grote afstanden en lange ritten worden vermeden.
Er wordt overnacht in uitstekende 4**** hotels, op basis van logies en (uitgebreid) ontbijt. Voor de lunches en de diners wordt iedereen in de gelegenheid gestelt eigen keuzes te maken voor eigen rekening.
Bij de vermelde reissommen zijn het vervoer, de overnachting(en), het excursieprogramma, met inbegrip van entrées en gidsen inbegrepen.

Tot dusverre hebben we al een serie succesvolle reizen gemaakt, met over het algemeen volle of bijna volle touringcars.

Onze reizen voerden in het verleden naar Lille (Noord-Frankrijk), Leuven-Ieper-Mechelen (België, in het kader van de "Grote Oorlog"), Metz en Nancy (N.0-Frankrijk). Keulen-Bonn-Königswinter (Rheinland), Trier en Luxemburg, Picardië (Amiens en St. Quentin), Normandië (Honfleur) en Zuid-Engeland (Kent).

Op grond van wettelijke bepalingen wegens juridische en aansprakelijkheids- aspecten, wordt er samengewerkt met een ANVR-Reisbureau in de regio.