Kookworkshops Limburgse Keuken

 

 

 

Kookworkshops Limburgse Keuken

Achtergrond
Velen van ons zijn opgegroeid met de traditionele Limburgse keuken. Deze keuken is bij menigeen in de vergetelheid geraakt of men weet niet meer precies hoe de gerechten werden klaargemaakt. Na een jaar speuren naar originele Limburgse recepten en deze uit te proberen, kunnen we u een zeer breed assortiment van recepten van vroeger aanbieden. Maar ook de hedendaagse Limburgse keuken is verrassend en tal van interessante ontwikkelingen met lokale producten leveren nieuwe smaaksensaties op. Ook daar willen we u graag mee laten kennis maken.

Aanpak/werkwijze kookworkshop
Er wordt in deze 4-5 uur durende workshop gezamenlijk gekookt, gegeten, gedronken en natuurlijk genoten in een mooi verzorgde ambiance. De workshop is kleinschalig opgezet zodat er voldoende tijd en ruimte is voor begeleiding. U kunt individueel of met meerdere personen deelnemen. Kookervaring is niet vereist; alles wordt duidelijk uitgelegd en u wordt, indien gewenst, geholpen.

U krijgt:
* Een proeverij van lokale Limburgse producten en wijn
* Achtergrond informatie en uitleg over het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht dat vervolgens door de deelnemers zelf wordt gemaakt
* Begeleidende dranken
* De receptuur wordt na afloop per mail toegezonden.

Ons doel is u een heerlijke Bourgondische avond te bezorgen en u te verassen met de ontdekking van de Limburgse Keuken.

 

Locatie

De locatie is in het centrum van Maastricht en goed bereikbaar (nabij station). De workshop vindt plaats op de eerste etage en is via een ruime trap te bereiken maar vraagt wel voldoende mobiliteit.

 

 


Data in 2022/2023
Workshop Herfst Menu op Donderdag 03 november en donderdag 24 november
Workshop Kerst Menu op Donderdag 08 december en donderdag 15 december
Workshop Winter Menu op Donderdag 12 januari en donderdag 26 januari
Workshop Carnaval Menu op Donderdag 9 februari en donderdag 23 februari
Workshop Lente Menu op Donderdag 9 maart en donderdag 23 maart

Aanvang is steeds om 17.30 uur

Kosten
Kosten voor deze workshops zijn € 60,- per persoon per workshop (inclusief drankjes en vooraf hapjes)

Aanmelden
U kunt zich aanmelden middels het inschrijfformulier onder aan de pagina met vermelding van naam, aantal personen, emailadres, telefoonnummer en de workshops met de voorkeurs datum.

U wordt na aanmelding verder en uitvoerig geïnformeerd. Wilt u meer weten of heeft u vragen wat er op het menu staat, neem dan gerust contact op door te bellen of te appen (0612385710).

We zien u graag tegemoet aan de Limburgse tafel.