Over ons

Gilde Maastricht is een maatschappelijk betrokken stichting, gerund door vele vrijwilligers. Het is een organisatie, actief op het gebied van educatieve en creatieve activiteiten. De deelnemers-activiteiten zijn zeer laagdrempelig. Dat wil zeggen dat iedereen van welke leeftijd dan ook van harte welkom is. Een lidmaatschap is niet aan de orde. Heeft u zin om mee te doen aan één van onze activiteiten, meldt u dan gerust aan. Onze vrijwilligers hebben kennis, kunde en ervaring die ze graag willen delen. Gilde Maastricht verzorgt een scala aan activiteiten.

Bereikbaarheid van ons gebouw

Het Gildegebouw aan de Pastoor Habetsstraat in Maastricht is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer.
Komt u met de fiets dan kunt u deze voor het gebouw in een van de rekken plaatsen. Denkt u er wel aan om de fiets goed af te sluiten. Bij voorkeur met een kettingslot aan het rek.

De volgende bussenlijnen stoppen op het nabijgelegen Koningin Emmaplein: 1, 2, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13,15, 20a, 62 en 650. Bij de rotonde Via Regia/Annalaan stopt bus 4 die van Valkenburg naar Pottenberg rijdt. Voor de terugweg is de dichtstbijzijnde halte van lijn 4 Frontensingel/Maagdendries. Lijn 7 stopt ook bij de rotonde Via Regia/Annalaan.

Parkeren van uw auto is in Maastricht bijna altijd prijzig. Zo ook in de directe omgeving van ons gebouw. Een goedkopere oplossing is om gratis te parkeren bij Station Maastricht-Noord en vandaar verder te reizen met de buslijn 10 of lijn 3.

Lees verder

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief maart/april 2024

Nieuwsbrief maart/ april 2024 ...

lees verder