Cursus Engels voor iedereen

Bij de Engelse lessen gaan we ervan uit dat iedereen gemotiveerd is om de Engelse taal te leren maar dat niet iedereen er even veel tijd aan kan besteden. Dat is geen probleem! Iedereen besteedt zo veel tijd als zij of hij zelf wil. We proberen de lessen zo gevarieerd mogelijk te houden en ga uit van het principe dat je Engels leert door ermee bezig te zijn. Wat we doen tijdens de lessen?:
- Iedereen kan vertellen over wat hem of haar bezighoudt;
- We lezen een stukje uit een leuk boek;
- We praten over actuele zaken;
- We bespreken spelling of grammatica;
- En er is ook een degelijk lesboek.
Door de variatie in de lessen blijft het leuk voor iedereen. Als je op onze leeftijd een taal gaat leren dan heb je daar meestal een goede reden voor. Wellicht doe je het voor je vakantiereizen en omdat je kleinkinderen geen Nederlands spreken? Dan wil je daar best wat moeite voor doen maar het moet vooral ook plezierig zijn.

Aanbieders (docenten): Peter Houben en Bea Pechler / op de maandagmiddag (3 groepen tussen 13.00-18.15u))

Conversatielessen Engels.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al enige kennis van Engels hebben en vooral hun spreekvaardigheid en uitspraak willen verbeteren en hen daarmee meer zelfvertrouwen geven om Engels te spreken. Dat doe we in een ontspannen sfeer aan de hand van actuele teksten en luisterfragmenten. Daarbij ligt het accent op het zelf actief spreken en discussiëren. Ook wordt de (nieuwe) vocabulaire en grammatica van de teksten behandeld om daarmee de spreekvaardigheid verder te verbeteren. Afhankelijk van de interesse van de groep kan het lesmateriaal en onderwerpen worden aangepast. 

Onze aanbieder (docent): Hans Bunt / op de donderdagmorgen van 09.30u- 11.00u.

 

Wordt aangeboden op diverse niveau's