Computer/digitale vaardigheden

Of we het nu willen of niet, de computer wordt steeds belangrijker voor ons allen: Bankieren, Online kopen, Vakantie boeken, Nieuws, Overheid, Email, Sociale Media etc. Daarom hebben wij een divers aanbod. Alle computercursussen bestaan uit zeven lessen van 90 minuten. Per cursist is een lescomputer beschikbaar. De Tablet cursussen zijn 5 lessen. Dit kan eventueel verlengd worden. De planning van alle cursussen wordt gemaakt aan de hand van de inschrijvingen. Het minimum aantal deelnemers is 4, maximaal 8.

Beginnerscursus Windows

De Beginnerscursus is speciaal voor mensen die nog nooit met een computer hebben gewerkt. Onze ervaren docenten, zelf senioren, zijn er op getraind om vooral de oudere cursisten te helpen hun eerste stappen in de digitale wereld te zetten. In een rustig tempo leert U het gebruik van de computer onder de knie te krijgen, maar ook leren we Internetten en E-mailen. (eenvoudig). Een lesboekje is inbegrepen. Een eigen Windows computer heeft U nodig om ook thuis te kunnen oefenen.

Vervolgcursus Windows

Dit is het Vervolg van de Beginnerscursus, maar ook als opfris cursus of uitbreiding van uw kennis over Windows. Enige voorkennis is dus wel vereist. Deze cursus is modulair van opzet: De cursisten kunnen mede de inhoud van de cursus bepalen. Volgende onderwerpen worden in ieder geval behandeld: De verkenner: Het beheren van documenten en foto’s. MS-Word: Teksten typen en opmaken. E-mail: Contactpersonen beheren. Bijlagen ontvangen en opslaan. Internet: favorieten, geschiedenis en beveiliging. Andere onderwerpen, die U belangrijk vindt, b.v. Beveiliging.

Tablet Cursus

I-Pad en Android tablets verschillen helaas nogal. Daarom worden hiervoor aparte cursussen georganiseerd. Geeft U dit op bij Uw aanmelding! Deze lessen zijn zowel voor beginners als ook voor gevorderden te volgen. Er is hier ook de mogelijkheid om probleempjes van Uw eigen tablet op te lossen. Wel Uw eigen tablet meenemen omdat er verschillen tussen de diverse types kunnen zijn.

Onze aanbieders (docenten): René Leunissen, vacatures
Data: de cursussen starten weer in september 2024


Aanmelden Computervaardigheden

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*)
Uw naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Uw opmerkingen