Bridgen is gezellig en scherpt de geest

Bridgen kan altijd en overal: thuis, op een club of op vakantie. Bridge verveelt nooit! Voor veel mensen is Bridge ook een manier om na een werkdag echt te ontspannen. Bridge houdt je mentaal fit. Het stimuleert je concentratie en geheugen. Bij ’t Gilde leer je bridge op een rustige en ontspannen manier.

Er zijn verschillende cursussen ( niveaus):

“Klaveren”: de beginners leren omgaan met de basisregels, vooral door veel te spelen ( het prille begin, ook voor mensen die nog nooit hebben gekaart)

“Ruiten”: de vervolgcursus waarbij het biedsysteem wordt uitgebouwd. Ook wordt afgegaan op de afspeeltechniek

“Harten”: de gevorderdencursus gericht op algemene kennisverbreding via af- en tegenspeltechniek en aandacht voor het tegenspel

“Schoppen”: de vergevordencursus met speciale aandacht voor het competitief bieden. Uitbreiding van diverdse conventies en verdieping van het tegenspel.

Onze aanbieder / docente: Nadia Houben. Voor vragen/inlichtingen kan je rechtstreeks contact opnemen op het nummer 06 15910819 

De lessen worden gegeven in 2 blokken van elk 12 lessen. 

De eerste blok start op dinsdag, 13 september en woensdag 14 september, 

De tweede blok ( vervolg op blok 1) start half januari.

Iedereen is welkom

Op dinsdagmiddag "Ruiten" (13.00-15.00u) en "Schoppen" (15.15-17.15u),  op woensdagmiddag "Harten" (13.00-15.00) en "klaveren" (15.15-17.15u). 

Voor mensen die al ooit bridge hebben gespeeld kunnen we samen kijken bij welke groep ze kunnen instromen.

Voor diegenen die zich na de vier basiscursussen nog verder in het bridgespel willen verdiepen is er op donderdagmiddag een "verdiepingscursus"-cursus. Van 15.00 - 17.00 uur.

Onze docent: Marcel Timmers

Op vrijdagmiddag (14.00-17.00u) bestaat de mogelijkheid om vrij te komen bridgen. Iedereen, met of zonder partner, is welkom!
Er is geen begeleiding. Als u wilt komen dient u zich op te geven uiterlijk op donderdagavond via tel nr. 06-18983736.