Lezing St. Heyoka

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een inspirerende lezing georganiseerd door
Stg. HEYOKA in Maastricht op dinsdag 4 juni om 20.00u
Een leerzame lezing met fascinerende onderwerpen en om nieuwe inzichten op te doen.
Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de lezing:
 
Titel: "Ontdek de verborgen kracht van verbinding maken middels meedoen aan Projecten"
 
In een wereld waarin technologie ons steeds meer verbindt, lijken we soms de waarde van echte menselijke verbinding te vergeten.
Tijdens deze lezing zullen we ontdekken hoe het ons leven kan verrijken op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
Onze gastspreker, Chief-HEYOKA , van Canadese afkomst ,is een gerenommeerd expert op het gebied van menselijke relaties en communicatie middels meedoen aan ¨Projecten¨.
Met jarenlange ervaring zal hij ons begeleiden bij het verkennen van de vele aspecten van ¨verbinding maken met anderen¨, middels deelname aan deze ¨Projecten¨, en dit met coaching en eventuele begeleiding.
Van het belang van empathie en luistervaardigheden tot het opbouwen van sterke sociale netwerken.
Deze lezing biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor iedereen, die streeft naar betekenisvolle contacten en relaties .

O.a. de volgende Projecten zullen aan bod komen:
 >> Project AHA ( = Alternative - HEYOKA - Advice ) is een Cultureel Advies bureau, in o.a. Kunst, muziek, theater & dans, sport, horeca, natuur etc.
>> Project ¨De Spullen en Service Weg Geef Bank¨ werkt in het principe van de meer bekende,  “Voedsel bank ¨  maar dan met goederen, materialen en meer…
>> HEYOKA’s Switch & Free Store Project is een Project waar geen Geld aan te pas komt.  Jij doet iets voor ons, en wij doen iets jou….., op ruilbasis dus (= Switchen )

Deze lezing is bedoeld voor een breed publiek, van professionals tot geïnteresseerde individuen die hun begrip van menselijke verbinding willen vergroten. Of u nu werkzaam bent in het bedrijfsleven, het onderwijs, de gezondheid/maatschappelijke/sociale zorg of simpelweg geïnteresseerd bent in persoonlijke groei; deze lezing zal u inspireren om de kracht van verbinding middels de bovenstaande Projecten te omarmen .
 
Toegang tot de lezing is gratis, maar we vragen u vriendelijk om u vooraf aan te melden via: info@gildemaastricht.nl
Of via Stichting-HEYOKA ; Contact@Stichting-HEYOKA.org
  
Alvast met vriendelijke groet, Chief HEYOKA.